Meeting in Vilnius

The first meeting in the presence of this project will take place on August 30th and 31st in Vilnius, Lithuania. The meeting will be dedicated to defining the design and contents of the project's innovative output: a card game to train emotional resilience.


Below is the agenda of the meeting:


1st DAY

10:00-10:10 (10 min) Welcome

10:10-10:20 (10 min) Presenting IO1 (game part)

10:20-11:10 (50 min) Presenting ideas for EMER card game: sharing good practices, insights/ visualization/instruction/concept of EMER game

11:10-11:25 (15 min) Coffee break 11:25-12:25 (60 min) Combining good practices & ideas / Creating game concept / Linking card game with needs analysis & HandbookLV leading,

12:25-14:00 Lunch 14:00-15:00 (60 min) Finalizing game concept / Visualisation

15:00-15:15 (15 min) Coffee break 15:15-16:45 (90 min) Developing specification of the game


2nd DAY 9:00-9:30 (30 min) Finalising thoughts about card game (IO1) / next steps

9:30-9:40 (10 min) Overviewing IO2 (e-platform)

9:40-10:40 (60 min) Discussion on videos and e-platform / next steps

10:40-10:55 (15 min) Coffee break 10:55-11:25(30 min) Dissemination of the project

11:25-11:40 (15 min) Reporting

11:40-12:00 (20 min) EvaluationES